www.vrati.biz

www.vrati.biz – голям креативен и функционален уеб сайт Онлайн Магазин с Responsive тема.

Разполага с добавени над 60 страници/публикации, над 85 категории на продуктите и над 600 продукта в Е-Магазин.

vrati.biz е втори сайт за Борса Узунов с над 85 категории на продуктите и над 600 продукта в Е-Магазин, уеб сайт изцяло за всички видове врати които се предлагат на Българския пазар, от доказали се производители като PORTA, GRADDE, EUROSTILL, Classen, Craft Master, СТАНДАРТ, Украински, VARIODOR и др.

В уеб сайта vrati.biz ще откриете всички видове врати – входни врати, блиндирани врати, метални врати, интериорни врати, алуминиеви врати и др.

vrati.biz е втория ни голям проект по който работим от над 4 години, с обновена креативна Responsive тема преди около една година, освен че сме го изградили ние го поддържаме и административно, обновяваме дизайна, поддържаме наличните продукти (като актуализираме цени, снимки, информация, промоции и т.н.), създаваме нови продукти ежедневно, премахват се не актуални продукти, обновяваме информацията в страниците/публикациите и т.н..

www.vrati.biz www.vrati.biz – голям креативен и функционален уеб сайт Онлайн Магазин с Responsive тема. Разполага с добавени над 60 страници/публикации, над 85 категории на продуктите и над 600 продукта в Е-Магазин. vrati.biz е втори сайт за Борса Узунов с над 85 категории на продуктите и над 600 продукта в Е-Магазин, уеб сайт изцяло за всички […]