www.shindongfang.com

www.shindongfang.com е креативен, модерен и функционален уеб сайт бизнес / Онлайн Магазин с Responsive тема, за китайски езиков център.

Разполага с 18 страници/публикации, 10 вида курсове, 5 категории за учебници/помагала и 9 продукта в е-магазин.

www.shindongfang.com е уеб сайт за фирма Китайски езиков център и продажба на онлайн учебници и помагала по китайски език в гр.Бургас.

В уеб сайта Shindongfang ще откриете – голям избор от видове курсове по китайски език за напреднали, начинаещи и деца, както и учебници и помагала.

www.shindongfang.com е изграден преди около 2 години, със специална креативна Responsive тема за езиков център, освен че сме го изградили, ние го поддържаме и административно, обновяваме информацията в страниците/публикациите, поддържаме наличните продукти/учебници (като актуализираме цени, снимки, информация, промоции и т.н.)..

www.shindongfang.com www.shindongfang.com е креативен, модерен и функционален уеб сайт бизнес / Онлайн Магазин с Responsive тема, за китайски езиков център. Разполага с 18 страници/публикации, 10 вида курсове, 5 категории за учебници/помагала и 9 продукта в е-магазин. www.shindongfang.com е уеб сайт за фирма Китайски езиков център и продажба на онлайн учебници и помагала по китайски език […]