www.reveranc.com

www.reveranc.com е креативен, модерен и функционален уеб сайт с Responsive тема за ресторант с Онлайн Меню .

Разполага с 9 страници, 17 категории за видовете ястия и 147 ястия в онлайн менюто.

www.reveranc.comе уеб сайт за китайски ресторант/бистро в гр.Бургас, който предлага и доставка до адрес на китайски и подбрани български ястия.

В уеб сайта Рeveranc ще откриете – голям избор от китайски специалитети както и подбрани ястия от българската кухня, бързо и лесно може да поръчате храна за дома или офиса в рамките на гр.Бургас !

www.reveranc.com е изграден преди около 5 години, обновен с нов дизайн и уникална креативна Responsive тема преди 4 месеца, освен че сме го изградили, ние го поддържаме и административно, обновяваме информацията в страниците, поддържаме наличните продукти/ястия (като актуализираме цени, снимки, информация, промоции и т.н.)..

www.reveranc.com www.reveranc.com е креативен, модерен и функционален уеб сайт с Responsive тема за ресторант с Онлайн Меню . Разполага с 9 страници, 17 категории за видовете ястия и 147 ястия в онлайн менюто. www.reveranc.comе уеб сайт за китайски ресторант/бистро в гр.Бургас, който предлага и доставка до адрес на китайски и подбрани български ястия. В уеб […]