www.borsauzunov.bg

www.borsauzunov.bg – много голям креативен и функционален уеб сайт Онлайн Магазин с Responsive тема.

Разполага с добавени над 200 страници/публикации, над 280 категории на продуктите и над 2350 продукта в Е-Магазин.

borsauzunov.bg е с над 280 категории на продуктите и над 2350 продукта в Е-Магазин за – врати, матраци, мебели (гардероби, секции, спални, легла, подматрачни рамки, дивани и др.), дунапрен и др.

Фирма Борса Узунов (за врати, мебели, матраци и мн др.) е най големия ни клиент, за който сме изработили 7 уеб сайта за няколко години.

borsauzunov.bg е най-големия ни проект по който работим от над 5 години, с обновена креативна Responsive тема преди около една година, освен че сме го изградили ние го поддържаме и  административно, поддържаме наличните продукти (като актуализираме цени, снимки, информация, промоции и т.н.), създаваме нови продукти ежедневно, премахват се не актуални продукти, обновяваме информацията в страниците/публикациите и т.н..

www.borsauzunov.bg www.borsauzunov.bg – много голям креативен и функционален уеб сайт Онлайн Магазин с Responsive тема. Разполага с добавени над 200 страници/публикации, над 280 категории на продуктите и над 2350 продукта в Е-Магазин. borsauzunov.bg е с над 280 категории на продуктите и над 2350 продукта в Е-Магазин за – врати, матраци, мебели (гардероби, секции, спални, легла, […]