Pechat na BrilliantЦеноразпис за Компютърни Услуги и Промоционални Пакети.

Всички наши редовни клиенти ще получат 20% отстъпка на всички посочени цени !!! 😉Инсталация на Windows, XP, Vista, 7, 8.  – 30лв.

(Инсталация и Преинсталация на Windows + Инсталация на Базови медийни програми, Офис Пакет, Антивирусна и др. по желание на клиента ).


– Инсталиране на драйвери.  – 10лв.

(Намиране на всички драйвери по-модел или хардуерни компоненти на компютри/лаптопи,… на контролери, адаптери, модули, периферия, др…).


– Инсталиране на приложен софтуер -10лв.-20лв.-30лв.  

(Инсталация и настройка на приложни, лицензирани софтуери , според сложността на софтуера).


– Процедура за премахване на Вируси.  – 10лв. 

(Премахва на Вируси на компютри/лаптопи, HDD, външни преносими носители)


– Поддръжка/Диагностика на софтуерен/хардуерен. -10лв.- 20лв.-30лв

(Подробна диагностика на цялата софтуерна и хардуерна система, диагностика на отделни хардуерни компоненти (Процесор,Видео картa,Аудио система, HDD, RAM и др.) ).


– Профилактика на компютър.  -30лв

(Профилактика, почистване на хардуерните компоненти и на цялата ОС, кеш паметта, изтриване на ненужни приложения, и др.   )


– Профилактика на лаптоп. – 60лв-70лв 

(Профилактика, почистване на лаптопи, както на хардуерните компоненти така и на цялата ОС, кеш паметта, изтриване на ненужни приложения, и др. Цената се определя според модела и сложността на отваряне).


– Поддръжка/Подмяна на повредени Хардуерни компоненти на компютър, лаптоп.  – 10лв-20лв-40лв-50лв 

(Подмяна на Хардуерни компоненти на компютри/лаптопи (Видео картa, Лентов кабел, Матрица, Клавиетура, Оптично устройство, HDD, RAM и др.) ).
– Инсталация на Windows, XP, Vista, 7, 8. + Инсталиране на драйвери – 35лв

(Инсталация на Windows + Намиране/Инсталация на всички оригинални драйвери за модела или за компонентите на вашата конфигурация на компютъра, Инсталация на базови медийни програми, Офис пакет , Антивирусна и др. по-желание на клиента).


– Профилактика на компютър + Инсталация на Windows, XP, Vista, 7, 8. + Инсталиране на драйвери – 50лв. 

(Профилактика, почистване на хардуерните компоненти, Инсталация на Windows + Намиране/Инсталация на всички драйвери за компонентите на вашата конфигурация на компютъра, Инсталация на базови медийни програми, Офис пакет , Антивирусна и др. по-желание на клиента).  


– Профилактика на лаптоп + Инсталация на Windows + Инсталиране на драйвери – 65лв.-75лв

(Профилактика, почистване на лаптопи, на хардуерните компоненти, Инсталация на Windows + Намиране/Инсталация на всички драйвери за модела, Инсталация на базови медийни програми, Офис пакет , Антивирусна и др. по-желание на клиента).


– Подмяна на повредени Хардуерни компоненти на компютър + Профилактика на лаптоп + Инсталация на Windows + Инсталиране на драйвери -60лв

(Подмяна на Хардуерни компоненти (Захранване,Видео картa, Оптично устройство, HDD, RAM и др.), Профилактика, почистване на хардуерните компоненти, Инсталация на Windows + Намиране/Инсталация на всички драйвери за компонентите на вашата конфигурация на компютъра, Инсталация на базови медийни програми, Офис пакет , Антивирусна и др. по-желание на клиента).


– Подмяна на повредени Хардуерни компоненти на лаптоп + Профилактика на лаптоп + Инсталация на Windows + Инсталиране на драйвери – 75лв-85лв

(Подмяна на Хардуерни компоненти (Видео картa, Лентов кабел, Матрица, Клавиетура, Оптично устройство, HDD, RAM и др.), Профилактика, почистване на хардуерните компоненти, Инсталация на Windows + Намиране/Инсталация на всички драйвери за компонентите на вашата конфигурация на компютъра, Инсталация на базови медийни програми, Офис пакет , Антивирусна и др. по-желание на клиента). xadqsxНе се колебайте да зададете вашите въпроси като ни пишете или свържете с нас zoom_portfolio_item


Цени за Комютърни Услуги
5 (100%) 2 votes
Moonshine Alexandra Grace Freshchest Megastar Vibrant