Самоделка !

Платформата Самоделка e най-потребителски настроената CMS zoom_portfolio_item Платформа, с помощта на която би трябвало всеки обикновен потребител, без никакви технически знания, да може да си направи Блог, Сайт или Онлайн магазин. Самоделка  zoom_portfolio_item е авторска разработка на Александър ВидовРазработчик на свободна практика ( Freelancer ). В основата й, както вече се спомена, е заложена мисията потребителя да може абсолютно всичко което си помисли. Самият автор на „Самоделка“Александър Видов, вече доказа, че това е възможно. До момента системата отговори на абсолютно всички нужди и желания на своите потребители т.е. вече са реализирани редица функционалности които са присъщи за най-големите и известни CMS-и в света като WordPress, Joomla и др.


 

С какво „Самоделка“ е по-добра?

Най-лесно е да се каже просто – със всичко!

Ако трябва да опишем Самоделка, То бихме я сравнили с “ Мол за WEB Сайтове “, първата и единствена подобна Платформа! Освен по-добрата функционалност/възможности, които са факт до момента, най – Иноваторското е, че всички Сайтове изградени на Платформата Самоделка, в главната й страница ще бъдат рекламирани, подредени, така, че всеки потребител да може да има Лесен и Бърз достъп и Видимост, да може лесно и бързо да се Ориентира и да намери Сайта който търси, без да се налага да се рови из търсачките и да губи време ! Това е и една Безценна Реклама за всички които се възползват от възможността да Изградят Web Сайта си На Платформата Самоделка 😉 !


 

Самоделка Важно !

Платформата на Самоделка, все още се Разработва, но въпреки това Приема Поръчки, има големи Привилегии и Отстъпки за тези които се възползват от услугите и до завършване на цялата система, вече има Изградени Сайтове на Платформата си ! Следете Новините на развитието й които ще отбелязваме непрекъснато, надяваме се най-скоро време да бъде напълно завършена !

Александър Видов

Александър Видов


   Самоделка  search


Новини за Самоделка !


 

На Платформата Самоделка


 

  Brilliant , 4


Очакваме Вашите запитвания и въпроси zoom_portfolio_item


 

На Платформата Самоделка
5 (100%) 3 votes
Moonshine Alexandra Grace Freshchest Megastar Vibrant