Компютърни Услуги

Ние можем да се похвалим с дългогодишния ни опит в сферата на  Компютърните Услуги, с доказани професионални умения, перфектно обслужване и лоялност към Клиентите си ! Ние сме компетентни в някои конкретни свери на Компютърните Услуги, на които наблягаме и сме се усъвършенствали, с Дългогодишния ни Опит. Теса главно в : Инсталация на Windows, Поддръжка/Диагностика на Хардуер и Софтуер, Профилактика на Компютри/Лаптопи, Инсталации на Приложен Софтуер/Поддръжка, на изключително ниски цени. Разделили сме нашите Компютърни Услуги на Три под – категории, всяка за която има отделна страница, на които подробно са описани конкретните Услуги, какво представляват и какви Услуги включва всяка една, може да видите или от менюто, или по – надолу са посочени връзки към тях. Както Колите така и всичко рано или късно се поврежда/разваля/разпада, за съжаление нищо не е вечно, но хубавото е ,че за разлика от Колата, това да ти се повреди Компютъра не е чак толкоз фатално. Ако имате проблеми с Компютъра/Лаптопа си, Ни потърсете и Сами се убедете в компетентността, коректността, доброто обслужване ! Може да ни потърсите по-всяко време на денонощието, всеки един ден в седмицата !!! Не се срамувайте или колебаете, да ни потърсите дори да е само за консултация, съвет, по някой въпрос свързан с Компютърните Услуги zoom_portfolio_item !!!


 

Нашия Съвет към Вас !

Всеки добре да прецени, на Кого поверява Своя Компютър/Лаптоп, ако желае да го има дълги години, да го ползва безаварийно и без проблеми !


 

Ние сме разделили нашите Компютърни Услуги на Три Под – Категории :

Разгледайте подробните описания на всяка една Под-Категория, за вида Компютърна Услуга и какви процедури включва дадената категория 😉

1. Инсталация на Windows zoom_portfolio_item

2. Поддръжка на Компютри zoom_portfolio_item

3. Профилактика на Компютри zoom_portfolio_item

 

Малко История за развитие на Компютърните Технологии  😉

 

 

 

 Brilliant , 1

 

 Компютърни Услуги

 

 

HP

 

 

Brilliant , 6


Ниски Цени, Промоционални Пакети, както и 20% Отстъпка за Редовните ни Клиенти zoom_portfolio_item !!!  Възможност посещение на Адрес !!! 


 

 


Компютърни Услуги
5 (100%) 4 votes
Moonshine Alexandra Grace Freshchest Megastar Vibrant